Varför har uthämtningsställena ändrats? (2020)

Transfer Galaxy växer och vi lägger hela tiden till nya uthämtningsställen för att utöka möjligheterna för våra kunder att skicka pengar till nära och kära.

I maj 2020 började vi samarbeta med nya partners i Egypten, Förenade Arabemiraten, Jordanien, Marocko, Pakistan, Qatar, Turkiet och Jemen.

Det innebär att vissa av våra uthämtningsställen ändrats och istället erbjuds upphämtning via våra nya partners, såklart med samma höga servicenivå.

För att vara säker på att dina nära och kära går till en av våra tillgängliga uthämtningsställen, välj mottagarland här för att se en fullständig lista.