Vad är "extra månadsgräns?"

En extra månadsgräns är en tillfälligt höjd gräns som vi erbjuder till de kunder som vill göra en överföring som överstiger månadsgränsen. Denna överföring måste ha ett specifikt syfte. Extra månadsgräns är endast tillgänglig för svenska kunder.

Hur får jag extra månadsgräns?

För att ansöka om extra månadsgräns behöver vi ytterligare information från dig. Vänligen fyll i formuläret om du vill ansöka om extra månadsgräns: https://tgxy.it/extra-limit

När får jag svar från min ansökan?

Vi försöker alltid att komma med en återkoppling inom 48 timmar. Vänligen gör din ansökan så detaljerad som möjligt då det underlättar vårt arbete och därmed snabbar på tiden vi kan återkoppla till dig.

Vi vill vänligen påminna dig om att vår tjänst endast är till för privata ändamål och du kan inte skicka pengar åt någon annan. Om du hjälper en familjemedlem att skicka pengar ber vi dig att så snart som möjligt hjälpa dem att sätta upp ett eget konto. Att skicka pengar åt någon annan kan resultera i att ditt konto blir inaktiverat.

Har du några andra frågor om din månadsgräns? Vänligen kontakta oss.