Skicka pengar till Somaliland

Vad är leveranstiderna?

- Mobila plånböcker: Inom 48h.
- Kontant uthämtning: Tillgängligt för uthämtning inom några sekunder.

Vad är minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Då dessa belopp varierar beroende på var och hur du skickar rekommenderar vi att du kollar dessa själv i kalkylatorn på startsidan. För att se hur mycket du kan skicka till ett specifikt land kan du skriva in den summa du vill skicka i kalkylatorn. Den kommer att säga till om är under minimibeloppet eller överskrider maxbeloppet.

Vilka operatörer som tillhandahåller mobila plånböcker i Somaliland skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till Telesom ZAAD konton.

Var kan jag hämta ut mina pengar från?

Pengarna är tillgängliga för omgående uthämtning från något av Juba Express ombud.

Klicka här för att se samtliga ombud.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför Transfer Galaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.