Vad är "månadsgräns"?

Hur mycket pengar du kan skicka varje månad bestäms av din månadsgräns. Hur mycket denna månadsgräns är på är olika från person till person och den återställs den 1:a varje månad.

Var hittar jag min månadsgräns?

1. För att se din månadsgräns via Transfer Galaxys Money Transfer app:
    • Logga in på ditt konto.
    • Klicka på kugghjulet '⚙️' som du hittar högst upp till höger för att komma åt dina inställningar.
    • Din månadsgräns hittar du under ditt namn.
  2. För att se din månadsgräns via Transfer Galaxys hemsida:
    • Logga in på ditt konto
    • Klicka på "Mina transaktioner" i menyn.
    • Din månadsgräns hittar du under "Kontoöversikt".

Kan jag öka min månadsgräns?

Om du är bosatt i Sverige och vill göra en transaktion som överstiger din månadsgräns, vänligen se Vad är "extra månadsgräns"?

Vi vill vänligen påminna dig om att vår tjänst endast är till för privata ändamål och du kan inte skicka pengar åt någon annan. Om du hjälper en familjemedlem att skicka pengar ber vi dig att så snart som möjligt hjälpa dem att sätta upp ett eget konto. Att skicka pengar åt någon annan kan resultera i att ditt konto blir inaktiverat.

Har du några andra frågor om din månadsgräns? Vänligen kontakta oss.