Varför har jag blivit ombedd att tillhandahålla extra information för att kunna skapa mitt konto?

Ibland ber vi dig att tillhandahålla oss extra information som bevis på adress eller inkomst, exempelvis om vi inte mottog din fullständiga adress när du registrerade dig.

Detta är viktigt för oss för att kunna säkerställa att alla dina framtida transaktioner genomförs tryggt och säkert. När du har verifierat dina detaljer kommer vi att fullfölja processen för att skapa ditt konto.