Hur skickar jag pengar via TransferGalaxy?

Att skicka pengar via TransferGalaxy är enkelt.

1 - Välj mottagare: Du lägger till en mottagare genom att skriva in uppgifter som deras namn, adress, telefonnummer och land. Nästa gång du ska göra en överföring hittar du denna person under tidigare mottagare.

2 - Välj land, leveransmetod och summa: Välj vilket land du vill skicka pengar till, leveransmetod och summa. Du kommer då att se vår avgift och den valutakurs vi använder.

3 - Betalning: Du kan välja om du vill betala med bank/kreditkort eller direktbetalning.

Om du väljer att pengarna ska hämtas ut kontant kommer både du och mottagaren att få meddelanden via SMS när pengarna är redo för uthämtning. I tillägg kommer du som avsändare att få meddelande via email när pengarna har sänts och tagits emot.