Är det säkert att skicka pengar via Transfer Galaxy?

Att skicka pengar via Transfer Galaxy är extremt säkert. Först och främst ser vi till att vår webbplats är säker. Vi använder certifierad teknik från DigiCert som garanterar att din dator eller smartphone endast kommer kommunicera med Transfer Galaxy när anslutningen till vårt system har verifierats.

Vi samarbetar bara med välrenomerade betaltjänstleverantörer, banker, teleoperatörer och compliance-experter för att säkerställa att dina pengar är i trygga händer.

Därtill måste alla våra samarbetspartners som hanterar betalningar uppfylla strikta säkerhetskrav och dataskyddsnormer.