Är det säkert att skicka pengar via TransferGalaxy?

Att skicka pengar via TransferGalaxy är extremt säkert. Först och främst ser vi till att vår webbplats är säker. Vi använder certifierad teknik från DigiCert som garanterar att din dator eller smartphone endast kommer kommunicera med TransferGalaxy när anslutningen till vårt system har verifierats.

Vi samarbetar bara med välrenomerade betaltjänstleverantörer, banker, teleoperatörer och compliance-experter för att säkerställa att dina pengar är i trygga händer.

Därtill måste alla våra samarbetspartners som hanterar betalningar uppfylla strikta säkerhetskrav och dataskyddsnormer.