Hur aktiverar jag mitt konto?

Nedan gäller inte svenska kunder, eftersom de använder sig av BankID.

För att aktivera ditt konto måste du förse TransferGalaxy med en kopia av en giltig ID-handling. När du har registrerat ett konto och loggat in, kommer du bli tillfrågad att verifiera din identitet. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda upp din ID-handling.

Om du stöter på problem eller vill ha hjälp genom processen, vänligen kontakta vårt supportteam.