Skicka pengar till Somalia

Vad är leveranstiderna?

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder
- Kontant uthämtning: Tillgänglig för uthämtning inom några sekunder

Vad är det minsta respektive maximala beloppet per transaktion?

Minimibeloppet per transaktion till Somalia är 3 USD och det högsta beloppet är 300 USD för EVC Plus, 8000 USD för Sahal mobila plånböcker och 10 000 USD för kontant uthämtning.

Vilka operatörer som tillhandahåller mobila plånböcker i Somalia skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till EVC Plus & Sahal konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför TransferGalaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.