Skicka pengar till Somaliland

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder
- Kontant uthämtning: Tillgängligt för uthämtning inom några sekunder

Vad är minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Minimibeloppet per överföring till Somaliland är 3 USD och det högsta beloppet är 2500 USD för mobila plånböcker och 10 000 USD för kontant uthämtning.

Vilka operatörer som tillhandahåller mobila plånböcker i Somaliland skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till ZAAD konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför TransferGalaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.