Skicka pengar till Somaliland

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder
- Kontant uthämtning: Tillgängligt för uthämtning inom några sekunder

Vad är minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Då dessa belopp varierar beroende på var och hur du skickar rekommenderar vi att du kollar dessa själv i kalkylatorn på startsidan. För att se hur mycket du kan skicka till ett specifikt land kan du skriva in den summa du vill skicka i kalkylatorn. Den kommer att säga till om är under minimibeloppet eller överskrider maxbeloppet.

Vilka operatörer som tillhandahåller mobila plånböcker i Somaliland skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till Telesom ZAAD konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför TransferGalaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.