Skicka pengar till Kenya

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder
- Kontant uthämtning: Tillgängligt för uthämtning inom några sekunder

Vad är det minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Minimibeloppet per överföring till Kenya är 350 KES och det högsta beloppet är 70 000 KES för mobila plånböcker och 10 000 USD för kontant uthämtning.

Vilka operatörer som tillhandahåller mobila plånböcker i Kenya skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till M-Pesa konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför TransferGalaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.