Skicka pengar till Ghana

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder

Vad är det minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Minimibeloppet per överföring till Ghana är 10 GHS och det högsta beloppet är 10 000 GHS.

Vilka operatörer för mobila plånböcker i Ghana skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till MTN Mobile Money-konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför TransferGalaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.