Skicka pengar till Ghana

- Mobila plånböcker: Inom några sekunder
- Kontant uthämtning: Tillgänglig för uthämtning inom några sekunder

Vad är det minsta respektive maximala beloppet per överföring?

Då dessa belopp varierar beroende på var och hur du skickar rekommenderar vi att du kollar dessa själv i kalkylatorn på startsidan. För att se hur mycket du kan skicka till ett specifikt land kan du skriva in den summa du vill skicka i kalkylatorn. Den kommer att säga till om är under minimibeloppet eller överskrider maxbeloppet.

Vilka operatörer för mobila plånböcker i Ghana skickar ni till?

Du kan skicka pengar direkt till MTN Mobile Money-konton.

Viktig information att notera:

Kontrollera att mottagaren har aktiverat sin mobila plånbok.

Notera att det ibland uppstår omständigheter utanför Transfer Galaxys kontroll, såsom fel i elförsörjning, tele- eller Internetförbindelser etc. Om det är något problem med din överföring, vänligen kontakta vårt supportteam.