Hur laddar jag upp min ID?

Nedan gäller inte svenska kunder, eftersom de använder sig av BankID.

Innan du laddar upp din ID måste du registrera dig för att skapa ett konto och verifiera din email adress.

Nedan hittar du två videor som guidar dig genom hela processen kring hur du laddar upp din ID och verifierar din identitet. Den första videon beskriver hela processen för mobilanvändare medan den andra riktar sig till datoranvändare.

Använder du mobil? Se denna video:

Använder du dator? Se denna video: