Hur laddar jag upp min ID-handling?

Nedan gäller inte svenska kunder, eftersom de använder sig av BankID.

Innan du laddar upp din ID måste du registrera dig för att skapa ett konto och verifiera din email adress.

Vi har skapat videor som guidar dig genom hela processen kring hur du laddar upp din ID och verifierar din identitet.

Om du använder mobil för att ladda upp din ID-handling klicka här

Om du använder en dator för att ladda upp din ID-handling klicka här