Hur fungerar banköverföringar? (Afghanistan)

Med banköverföring kan du skicka pengar direkt till din mottagares bankkonto. Just nu är banköverföringar endast tillgängliga i Turkiet och Afghanistan. Vi jobbar på att lägga till fler länder.

För att skicka pengar genom en banköverföring, förbered din överföring och välj "Banköverföring" som leveransmetod. Lägg till mottagares bankkonto och välj bankens namn från listan. Mottagarens namn måste matcha namnet på bankkontoinnehavaren. Banköverföringar kan inte avbrytas när de väl har skickats, så var god kontrollera så att du har rätt kontonummer och banknamn för din mottagare.

Banköverföringar är skickade i Afghani (AFN).

Tiden för en banköverföring beror på bankdagar i mottagarlandet. För Afghanistan är dessa vanligtvis lördag till onsdag mellan 8:00 och 16:00, och torsdag mellan 8:00 och 13:00 i lokal tid (GMT +4:30). I de flesta fall, kommer din överföring att nå mottagaren inom 24 timmar. Om du gör en överföring på en helg eller på en helgdag kommer pengarna finnas tillgängliga nästa bankdag.