Vad är en extra överföringsgräns?

En extra överföringsgräns är en tillfälligt höjd överföringsgräns för kunder som behöver skicka mer pengar än vad deras månadsgräns tillåter. För tillfället kan endast kunder bosatta i Sverige ansöka om en extra överföringsgräns.

För mer information om månadsgränser, se Vad är en månatlig överföringsgräns?

Hur ansöker jag om en extra överföringsgräns?

För tillfället kan endast kunder bosatta i Sverige ansöka om en extra överföringsgräns.

Logga in och välja "Extra överföringsgräns" i menyn. Klicka på knappen "Ansök" och följ stegen.

När du ansöker om en extra överföringsgräns ber vi dig om extra information och handlingar. Vi behöver informationen för att bearbeta din ansökan och för att hålla ditt konto säkert. Vi kommer inte att dela eller använda informationen i något annat syfte.

Se vilken typ av information och handlingar vi kan be om

Hur lång tid tar det att behandla en ansökan om en extra överföringsgräns?

Det tar vanligtvis 48 timmar att bearbeta din kompletta ansökan från det att du skickar oss den.

Se till att skicka all information och handlingar som behövs. Ju mer detaljerad du är, desto snabbare kan vi behandla din ansökan.

Viktigt:

Vi vill påminna dig om att vår tjänst endast är till för privata ändamål och du kan bara skicka pengar för din egen räkning. Om du för närvarande hjälper en familjemedlem att skicka pengar ber vi dig att hjälpa dem att skapa ett eget konto istället. Att skicka pengar åt någon annan kan leda till att ditt konto blir inaktiverat.