Vad är en månatlig överföringsgräns?

En månatlig överföringsgräns är den maximala summa pengar du kan skicka under en kalendermånad. Månadsgränsen återställs den 1:a varje månad.

Var kan jag se min månatliga överföringsgräns?

I mobilappen: Logga in på ditt konto och klicka på kugghjulet för att komma åt dina inställningar. Din månadsgräns hittar du under ditt namn.

På webben: Logga in på ditt konto och klicka på 'Överföringar' i menyn. Din månadsgräns hittar du under sektionen 'Kontoöversikt'.

Kan jag öka min månatliga överföringsgräns?

För tillfället kan kunder bosatta i Sverige ansöka om en extra överföringsgräns när de behöver skicka mer än vad deras månadsgräns tillåter. För mer information, se Vad är en extra överföringsgräns?

Viktigt:

Vi vill påminna dig om att vår tjänst endast är till för privata ändamål och du kan bara skicka pengar för din egen räkning. Om du för närvarande hjälper en familjemedlem att skicka pengar ber vi dig att hjälpa dem att skapa ett eget konto istället. Att skicka pengar åt någon annan kan leda till att ditt konto blir inaktiverat.